gazeta gminna a rzetelność zawartych informacji
-
gazeta gminna a rzetelność zawartych informacji
W ostatniej gazecie gminnej( lipiec -sierpień 2011) zastępca Burmistrza p. L. Kubik mam nadzieję autoryzował następujące stwierdzenie:
cyt."Wykonane zostały roboty ziemne pod budowę płyty stadionu oraz fundamenty pod trybuny. Realizowany w ramach tego samego projektu, budynek z szatniami i zapleczem sanitarnym, budowany przy istniejącym boisku do piłki nożnej, wykonany jest już w 80% " koniec cyt.
W dniu wczorajszym obejrzałem sobie te 80% budynku.Mam nadzieję ,że to jedynie przejęzyczenie Pana Burmistrza.
Sądzę, że zostało do wykonania 80% budynku , fundamentów stadionu także nie widać, stoją jakieś pręty w polu.
A płyta stadionu zarosła krzakami.
Gdy zamieszcza się informacje w Gazecie Gminnej trzeba pisać prawdę gdyż jest to oficjalny organ gminny - kłamstewka rozliczą wyborcy.cdn.
W załączeniu fotki 80% budynku.
cyt."Wykonane zostały roboty ziemne pod budowę płyty stadionu oraz fundamenty pod trybuny. Realizowany w ramach tego samego projektu, budynek z szatniami i zapleczem sanitarnym, budowany przy istniejącym boisku do piłki nożnej, wykonany jest już w 80% " koniec cyt.
W dniu wczorajszym obejrzałem sobie te 80% budynku.Mam nadzieję ,że to jedynie przejęzyczenie Pana Burmistrza.
Sądzę, że zostało do wykonania 80% budynku , fundamentów stadionu także nie widać, stoją jakieś pręty w polu.
A płyta stadionu zarosła krzakami.
Gdy zamieszcza się informacje w Gazecie Gminnej trzeba pisać prawdę gdyż jest to oficjalny organ gminny - kłamstewka rozliczą wyborcy.cdn.
W załączeniu fotki 80% budynku.
- Załączniki
-
- Zdjęcie074.jpg (156.62 KiB) Przejrzano 4619 razy
-
- Zdjęcie072.jpg (203.23 KiB) Przejrzano 4620 razy
Re: gazeta gminna a rzetelność zawartych informacji
Ze zdjęć widzę, że izolacja pozioma i pionowa wykonana niepoprawnie...
I tak pewnie zostanie odebrana, jak ośrodek w Żernikach-Biestrzykowie 

Z informacji zawartych na oficjalnej stronie gminy, inwestycja w postaci wieży widokowej w Kotowicach, powinna być już gotowa na 31.05.2011. Mam nadzieję, że dofinansowanie w wysokości 500 tys. nie przepadnie przez ten mały poślizg.
Na zdjęciach stan budowy na dzień dzisiejszy. Z informacji uzyskanej od budowlańców sama konstrukcja wieży powinna być gotowa za jakieś 2 tygodnie. Trwają też prace zawiązane z terenem przy wieży-układanie kostki brukowej na parking itp.
Na zdjęciach stan budowy na dzień dzisiejszy. Z informacji uzyskanej od budowlańców sama konstrukcja wieży powinna być gotowa za jakieś 2 tygodnie. Trwają też prace zawiązane z terenem przy wieży-układanie kostki brukowej na parking itp.
- Załączniki
-
- Zdjęcie0613 (600x800).jpg (472.31 KiB) Przejrzano 4296 razy
-
- Zdjęcie0609 (600x800).jpg (400.06 KiB) Przejrzano 4296 razy
Wygląda pieknie. szkoda tylko, ze nie poszliśmy od razu na maksa. Dobre te 35 metrów. Może kiedys dobudujemy pozostałe 15.
Grom
Grom
Miało być 50 m? Jak daleko można sięgnąć wzrokiem (nieuzbrojonym) z tego miejsca z 35 m a jak daleko z 50 m? A uzbrojonym?
-
a teraz mniej optymistyczne obrazki:
tak wyglądają fundamenty pod trybuny stadionu ( porządek niemal niemiecki )- Załączniki
-
- a tak wygląda płyta boiska prawda ,że imponująco?
- Zdjęcie077.jpg (265.03 KiB) Przejrzano 4173 razy