Wyniki wyborów uzupełniających do Rady Miejskiej w Siechnicach w dniu 6.03.2011 r:
Barbara Jarząbek 157 głosów
Halina Zdęba 148 głosów
Andrzej Bednarek 55 głosów
Stanisława Pieciułko 22 głosy
Razem głosów ważnych oddano 382.
Radnym została wybrana Barbara Jarząbek. Gratulujemy!
Wyniki wyborów uzupełniających 06.03.2011
Re: Wyniki wyborów uzupełniających 06.03.2011
Jak na wielotysięczne miasto to frekwencja znakomita.
Cieszy mnie jednak ,że wygrał ktoś z nowymi pomysłami.
Gratulacje.
Mam nadzieje, że bedzie strona nowej Radnej na forum aby można było zgłaszac swoje propozycje i uwagi?
Cieszy mnie jednak ,że wygrał ktoś z nowymi pomysłami.
Gratulacje.
Mam nadzieje, że bedzie strona nowej Radnej na forum aby można było zgłaszac swoje propozycje i uwagi?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 7 marca 2011, 20:15 przez cygan, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Wyniki wyborów uzupełniających 06.03.2011
Witam,
tak jak obiecywałam w kampani i tej listopadowej i tej marcowej jak najbardziej jestem otwarta na propozycje i uwagi.
Dziękuję wszystkim mieszkańcom Siechnic za udział w głosowaniu i wierzę, że kolejne wybory przyniosą nam przede wszystkim większą frekwencję, bo tego niestety zabrakło.
Gratuluję moim kontrkandydatom, szczególnie pani Zdębie wysokiego wyniku.
Kiedy było losowanie numerów list ktoś powiedział, że ostatni będą pierwszymi i tym razem się sprawdziło, moja lista była ostatnia a wygrała,
dziękuję za zaufanie i obiecuję, że zrobię wszystko, aby go nie zawieść.
Barbara Jarząbek
tak jak obiecywałam w kampani i tej listopadowej i tej marcowej jak najbardziej jestem otwarta na propozycje i uwagi.
Dziękuję wszystkim mieszkańcom Siechnic za udział w głosowaniu i wierzę, że kolejne wybory przyniosą nam przede wszystkim większą frekwencję, bo tego niestety zabrakło.
Gratuluję moim kontrkandydatom, szczególnie pani Zdębie wysokiego wyniku.
Kiedy było losowanie numerów list ktoś powiedział, że ostatni będą pierwszymi i tym razem się sprawdziło, moja lista była ostatnia a wygrała,
dziękuję za zaufanie i obiecuję, że zrobię wszystko, aby go nie zawieść.
Barbara Jarząbek