Sąsiedzi MYśLCIE podczas parkowania bo inni też pragną zrobić to samo! wymalowane są linie (w dodatku na biało) a niektórym i tak trudno trafić nawet małym autem. No polecić mogę kurs parkowania

Pozdrawiam równo parkujących

I ktoś zapomniał o niebieskim SeicentoCOOL pisze:
Chodzi mi o parkowanie między blokami ciągle tych samych samochodów.
- Srebrny Hyundai,
- Srebrny Lanos,
- Niebieska Panda "ALBA",
- BIała Astra classic,
- Duży Ford Transit z paką - to już są jaja
Ja z kolei nie przypominam sobie jakiegoś zakazu parkowania czy wjazduJest ciasno na parkingu to fakt, wieczorem zaparkować to abstrakcja i z tym nie dyskutuję, że każdy szuka najmniejszego miejsca, ale dlaczego Państwo te miejsca miedzy blokami traktujecie jako swoje?
Ja osobiście nie przypominam sobie, żadnej informacji od Administratora o przetargu na te miejsca.
Ale dlaczego?!! przecież ktoś może mieć o to pretensje!!! Przecież powinien Pan podjechać w takim przypadku na parking wyznaczony przez Alfaakt i się piechotką (dla zdrowotnościJa jak i wielu innych mieszkańców potrafimy przejechać cały parking szukając miejsca i w ostateczności stajemy na chodniku lub między blokami.
Powinno być NO COMMENT, niestety nie dam radyP.S. Czy ktoś wie lub może zwrócić uwagę Właścicielowi Pasatta kombi, który stoi już od kilku miesięcy w jednej pozycji, żeby chociaż zaparkował auto na jednym miejscu a nie na dwóch?