pierścionek złoty
pierścionek złoty
Jaki trzeba mieć warsztat by móc stworzyć pierścionek? Obojętnie jaki np. złoty, srebrny czy miedziany?

- 
				TomekPopek21
Re: pierścionek złoty
Jaki warsztat ???
Dobry
Głupie pytanie = głupia odpowiedź
hurtownia pościeli poduszka antyalergiczna na roztocza

Dobry
Głupie pytanie = głupia odpowiedź

hurtownia pościeli poduszka antyalergiczna na roztocza
Hahaha, padłam.

Stary temat.

Ja niestety nie mam takich umiejętności (ani warsztatu), by samemu stworzyć pierścionek, ale niedawno kupowałem dla swojej dziewczyny z Gold-Tomu. Jest w czym wybierać, a ceny są bardzo konkurencyjne. I nie musiałem szukać żadnych narzędzi, by go stworzyć  Bez wątpienia zrobiony własnoręcznie miałby dla niej większą wartość, ale nie oszukujmy się - kto dziś ma czas na tworzenie pierścionka? Poza tym, trzeba mieć dość spore doświadczenie, by jakoś nam to wyszło.
 Bez wątpienia zrobiony własnoręcznie miałby dla niej większą wartość, ale nie oszukujmy się - kto dziś ma czas na tworzenie pierścionka? Poza tym, trzeba mieć dość spore doświadczenie, by jakoś nam to wyszło.

Bez wątpienia zrobiony własnoręcznie miałby dla niej większą wartość, ale nie oszukujmy się - kto dziś ma czas na tworzenie pierścionka? Poza tym, trzeba mieć dość spore doświadczenie, by jakoś nam to wyszło.
 Bez wątpienia zrobiony własnoręcznie miałby dla niej większą wartość, ale nie oszukujmy się - kto dziś ma czas na tworzenie pierścionka? Poza tym, trzeba mieć dość spore doświadczenie, by jakoś nam to wyszło.Re: pierścionek złoty
Chyba trzeba po prostu być jubilerem...

Albo złotnikiem. A pierścionków to jest do wyboru w sklepach, tylko pieniądze mieć  ja mam zaręczynowy z apartu i  taki oryginalny wzór, że nie spotkałam się żeby jakaś koleżanka miała identyczny:)
 ja mam zaręczynowy z apartu i  taki oryginalny wzór, że nie spotkałam się żeby jakaś koleżanka miała identyczny:)

ja mam zaręczynowy z apartu i  taki oryginalny wzór, że nie spotkałam się żeby jakaś koleżanka miała identyczny:)