rad__pol pisze:Grab pisze:I znowu bicie piany

...już jednego zarządcę odwołaliście i co to dało???..NIC, zupełnie NIC...może czas sie zastanowić nad swoim podejściem do zarządzania...
Zgadzam się z powyższym w 100%
No widzisz- tutaj też się z Tobą zgodzę-
zmiana zarządcy z ADMIAKT na EXPERT-DOM faktycznie nie dała nic- p Chwałek oprócz utrzymywania dobrego kontaktu z deweloperem nie robi nic (albo niewiele) dla wspólnoty mieszkaniowej.Nasze podejście do zarządzania się nie zmieniło -
płacimy - więc oczekujemy. Za darmo nikt tego nie robi, a jeżeli stawka dla p. Chwałka jest za niska ( nie motywująca go do pracy) - mógł się po prostu na nią nie zgodzić. Nie potrzebny nam wirtualny zarządaca.
Piszesz również "co zrobicie jak zarządca się sam zwolni". Olaboga.Co my wtedy zrobimy? hmm.... może po prostu zatrudnimy nowego?
rad__pol pisze:
Oczywiście że mam prośby i sugestie. A tak nawiasem pisząc, skąd Ty możesz widzieć co mu zgłaszam i czy coś robi w tym kierunku czy nie!? Nie wypowiadaj się kochana na tematy na które nie masz bladego zielonego pojęcia.
A czy ja napisałam, że wiem co do niego piszesz? skoro tak dobrze idzie ci współpraca z p. Chwałkiem to wypisz listę postulatów, które mu zgłosiłeś i na które zareagował. Tylko nie wiem czy ci miejsca na forum starczy........
rad__pol pisze:
Co do NIC nie robienia za nasze pieniądze to nie odniosę się do tego - "nie da się napełnić naczynia które jest już pełne" - ale odsyłam do stosownych aktów prawnych okreslających to NIC za które płacisz.
A dlaczego się nie odniesiesz? Czyżby znów brakowało ci RZECZOWYCH argumentów? Czyżby twoją PEŁNIĄ szczęścia były odpadające rynny, wilgoć w piwnicach, brud na klatkach schodowych itd. Naprawdę niewiele ci potrzeba do PEŁNI szczęścia. Ciebie chyba naprawdę zadowoliłby Anioł z Alternatyw!

Co mi podsuwasz akty prawne? Przecież one nie koszą trawników, nie zgłaszają usterek i nie naprawiają urwanych rynien! Dobry zarządca nie zasłania się aktami prawnymi, dobrze wykonywana praca obroni się sama!
Czekam na OBIEKTYWNE odpowiedzi z konkretnymi przykładami i argumentami! Życzę udanej soboty