pozdrawiam
pinkf pisze: Chciałem pogratulować dwóm debilom-kierowcom, którzy dziś pięknie zablokowali miejsce pomiędzy pierwszym a drugim budynkiem. Śmieciarka nie mogła wjechać, tak więc śmieci najprawdopodobniej nie zostaną zabrane.
pinkf rzucasz słowa na wiatr?? Oj, nieładnie, nieładnieJeśli jeszcze raz zauważę taką sytuację, będę dzwonił po Policję i Straż Gminną. Nie chcę nikogo straszyć, ale nie zamierzam mieć smrodu i syfu, z powodu debilizmu innych.
Ostatnio naliczyłam sześciu księciuniów. Czyli moja teoria, że każdy ma prawo zaparkować, gdzie mu się rzewnie podoba, jest prawdziwa. Nie ma zakazu - parkuje się. Wkopią znak po uchwale Wspólnoty - aut zrobi się o połowę mniej między blokami...tellico pisze:Zwłaszcza, że zwykle nie ma pproblemu z zaparkowaniem przy Ciepłowniczej wzdłuż Staszica, gdzie sam często staję wracają późno do domu. Ale, nie. Książę nie może się przejść 20sek. piechotą. Musi stać przy klatce. A że śmieci zalegają w kubłach, cóż... Kogo to rusza.
dobra, dobra- co innego kiedy byłyby miejsca- ale ich nie ma! chłopie, pokaż mi gdzie ludzie mają parkować- jeszcze nie spotkałem się z sytuacją w której np o 19:30 jest mnóstwo miejsc wolnych na parkingu, i ktoś wybiera sobie miejscówkę pod blokiem...Pawel_paula pisze:nawet jak by było 5 miejsc na jednego mieszkańca to i tak by się okazało że wszyscy stają przy wejściu do klatek , dużo było by marudzenia..
pozdrawiam Paweł