WAŻNA INFORMACJA:
jeśli ktoś chce się dowiedzieć co dzieje się z odśnieżaniem "miasta" podaje numer telefonu i osobę odpowiedzialną za utrzymanie dróg
Pan TURCZYŃSKI
tel.0-71/311-63-55
Jest to numer do urzędu i trzeba poprosić tego pana.
Dzisiaj dzwoniłem i okazało się,że pana nie ma w pokoju.Pani bardzo miła ale była bardzo zdziwiona sytuacją na drogach
Wiecie co, napisałam dziś do nich mejlika. Zobaczymy jak to się potoczy.
A tak wogóle, czy nasza Straż Gminna nie powinna ich pogonić do zadbania o bezpieczeństwo na drogach i chodnikach? Gminę chyba też można ukarać mandatem?
Widzę,że władze gminy traktują ją jak prywatny folwark.Ciekaw jestem co się stało ze sprzętem pokazanym i sfotografowanym w 2008r.
Wczoraj kobieta jechała po Szkolnej,wywróciła się i o mały włos nie została rozjechana przez samochód na oczach dzieci
Wysłałam mejlika o 11 i do tej pory ni hu hu.
Ale zastanawiam się nad czymś takim: jestem pewna, że w naszym Urzędzie Gminy pracują ludzie z Siechnic. Czyzby nie mieli siły przebicia?
Witam.
Na czystość naszych ulic w czasie zimy nie doczekaliśmy się. Śniegi stopniały, na trawnikach widać pozostałości zimowe po pieskach a na ulicach wyrosły nam dziury. Ciekawa jestem, czy Urząd Gminy ma dobre ubezpieczenie, jeżeli któryś z kierowców ferelnie w taką dziurę wjedzie.
Może warto podpowiedzieć, aby ksiądz Proboszcz z ambony na tych niedobrych nakrzyczał.