Odśnieżanie

Ogólne forum Mieszkańców miasta Siechnice
neoww

Re: Odśnieżanie

Post autor: neoww »

WAŻNA INFORMACJA:
jeśli ktoś chce się dowiedzieć co dzieje się z odśnieżaniem "miasta" podaje numer telefonu i osobę odpowiedzialną za utrzymanie dróg
Pan TURCZYŃSKI
tel.0-71/311-63-55

Jest to numer do urzędu i trzeba poprosić tego pana.
Dzisiaj dzwoniłem i okazało się,że pana nie ma w pokoju.Pani bardzo miła ale była bardzo zdziwiona sytuacją na drogach :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Malazuzia

Post autor: Malazuzia »

Wiecie co, napisałam dziś do nich mejlika. Zobaczymy jak to się potoczy.
A tak wogóle, czy nasza Straż Gminna nie powinna ich pogonić do zadbania o bezpieczeństwo na drogach i chodnikach? Gminę chyba też można ukarać mandatem? :evil:

Pozdrawiam:)

neoww

Widzę,że władze gminy traktują ją jak prywatny folwark.Ciekaw jestem co się stało ze sprzętem pokazanym i sfotografowanym w 2008r.
Wczoraj kobieta jechała po Szkolnej,wywróciła się i o mały włos nie została rozjechana przez samochód na oczach dzieci :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Wysyłajcie e-maile i dzwońcie do nich !!!!!!

Awatar użytkownika
Malazuzia

Wysłałam mejlika o 11 i do tej pory ni hu hu.
Ale zastanawiam się nad czymś takim: jestem pewna, że w naszym Urzędzie Gminy pracują ludzie z Siechnic. Czyzby nie mieli siły przebicia?

neoww

Też mnie to bardzo dziwi,może w urzędzie trzeba siedzieć cicho i nie podskakiwać.Fajnie jest brać co miesiąc pieniądze za nic :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Malazuzia

Czy mi się wydaję, czy w końcu mamy odśnieżone ulice?

neoww

Tak,całe szczęście,że mamy odwilż :lol:
Do następnych opadów śniegu i gołoledzi :twisted:

neoww

Ale fajnie na Siechnickich drogach się zrobiło :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak fajnie ślisko i niebezpiecznie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Malazuzia

Re: Odśnieżanie i dziury

Witam.
Na czystość naszych ulic w czasie zimy nie doczekaliśmy się. Śniegi stopniały, na trawnikach widać pozostałości zimowe po pieskach a na ulicach wyrosły nam dziury. Ciekawa jestem, czy Urząd Gminy ma dobre ubezpieczenie, jeżeli któryś z kierowców ferelnie w taką dziurę wjedzie.
Może warto podpowiedzieć, aby ksiądz Proboszcz z ambony na tych niedobrych nakrzyczał.

Pozdrawiam i uważajcie

ODPOWIEDZ