Witamy. W środę jesteśmy umówieni z panią Ewą na aranżację naszego mieszkanka. Powielimy tutaj pytanie i prośbę Ramzesa. Czy ma może ktoś aktualne zdjęcia z budowy? Będziemy bardzo wdzięczni. Pozdrawiamy. A może tak jakieś spotkanie integracyjne?? Robi się coraz cieplej i napewno fajnie byłoby poznać sie już wcześniej, wymienić jakimis fajnymi pomysłami. Agnieszka i Paweł.
My juz bylismy aranzowac nasze M zmienialismy (powiekszalismy) lazienke, nastepnym etapem beda zmiany w elektryce i WODKAN.
A cena bedzie juz wspolna dla wszystkich juz znaim w aneksie.
Witam jesteśmy nowi na Forum. Zapłaciliśmy już I transzę za mieszkanko w bud nr 3 i czeka nas aranżacja. Czy mógłby ktoś nam powiedzieć czy ta armatura do łazienki jest jakaś przyzwoita czy lepiej z niej zrezygnować. No i ile sobie liczą za m dodatkowej ściany. A najważniejsze: czy zapraszają sami na aranż czy trzeba się wpraszać?
Pozdrawiamy sąsiadów
Jak czytam forum, to zapalają mi się 3 czerwone lampki:
- elektryka - podobno nie mają specjalistów i pieprzą instalacje (informacja z 2 niezależnych źródeł)
- sufity
- balkony - oba tematy poruszane
Może stworzymy stronke z własnymi projektami swoich M?
Ułatwi to niektórym podjęcie decyzji odnośnie aranżacji itd.
Czy ktoś z Was wprowadzał jakieś zmiamy w swoim M, szczególnie interesuje mnie mieszkanko 50m2 i koszt takich zmian. Ja chciałabym powiększyś łazienke robiąc wnękę na pralkę ciekawe ile taka zmiana może kosztować?
hejka, pyt do osob kt maja mieszkanko 57,3m, czy zmieniacie cos w swoich projektach??? druga rzecz, to pytanie do osob, kt sa po aranzacjach o cene zmiany i od czego ona zalezy, na jkiej podstawie ustala sie jej wysokosc???
pozdr
witam ja juz po aranzacji mieszkania 51m koszt 300 zł tyle mi wyszło zmieniłem pare scian i jak u jareckiego aneks chyba bedziemy sasiadami ty na dole ja u gory wiec witam sasiada w koncu dzieki twojemu pomysłow na integracje tez jestem chetny tylko kiedy i gdzie fajnie znac sasiadow przynajmniej beedzie czasem z kim wypic piwo i pogadac pozdrawiam sasiadow z klatki 3