Witam wszystkich. Ja nie mam jeszcze żadnego oficjalnego pisma ale jesteśmy umówieni na 23 o godz.12.30 czyli klatka 2 ma odbiór w tym dniu.
Drodzy sąsiedzi napiszcie mi kiedy dokładnie jest spotkanie bo jakos nie moge sie doczytać a chciałabym przyjść wraz ze swoja połóweczką(jabłka oczywiście)
Pozdrawiam wszystkich i do rychłego zobaczenia
Wcześniej jakoś nie widziałam odnośnika Wielka Rozgrzewka.Ustale termin z Krzysiem i wpisze sie, który dzień nam lepiej pasuje.
Będzie bardzo miło wszystkich poznać.
Pozdrawiam
My na spotkanie sie nie piszemy,poniewaz na ten weekend akurat wyjezdzamy ,a pozatym i tak nie mielibysmy z kim zostawić naszej córci:)
Ale wam życzymy miłych wrażeń w czasie spotkania:)
Acha...jak wszystko bedzie dobrze to my juz na 24 marca mamy ustalony termin parapetówy:)
Ktoś jeszcze opija parapety tego dnia ?
Witam serdecznie,
czy ktos moze posiada informacje na temat pradu w naszych nowozasiedlanych mieszkaniach? interesuje mnie fakt czy po otworzeniu drzwi w gniazdkach zastaniemy prad czy tez beda nas jeszcze czekac jakies formalnosci, zalatwiania, stanie w kolejkach itp...
pzdr,
kuba
Witajcie!
Kudeł jeśli chodzi o prąd to jak dostaniemy mieszkania to będziemy mieli tzw. prąd budowlany ( musimy przecież w trakcie oglądania sprawdzić czy w naszych kontaktach płynie prąd czy będziemy siedzieć przy świecach).
Po odbiorze trzeba się zgłosić do naszego Siechnickiego dostawcy prądu http://www.esv.pl/ i panowie założą liczniki za drobną opłatę przyłączeniową. A tu masz link do wniosku o przyłączenie http://www.esv.pl/pdf/wniosek.pdf
Prąd musicie miec , nie widze inaczej.
Co do podpisania umowy o dostawę to załatwiacie to pewnie z ESV Siechnice. Wiem ze przyłączają prąd za darmo - tzn. nie pobierają opłat przyłączeniowych ja kto zasugerował adalbertt
Podpisujecie umowę - na dzień dobry dostajecie taryfę budowlaną c11. Dopiero jak budynek zostanie oddany i zostanie wydane pozwolenie na uzytkowanie mozna zmienic taryfę ale to juz nie od was zależy kiedy to się stanie. Taryfa C11 jest drozsza od normalnej o ponad 15zł.
witam,
1,5 dnia później a już cała wewnętrzna strona budynku nr 2 ma wstawione okna tzn. brakuje 2 w tym jednego w naszym jedynym pokoju. Zewnętrzna strona też ma kilka wstawionych okienek. Przy dobrych wiatrach do końca następnego tygodnia będą okna wszędzie. Pozdrawiamy :)[/img]