Niestety w Siechnicach jest tylko jeden weterynarz o którym wiem
Zastrzeżeń do P.Dominiki nie mam , aczkolwiek odwiedzałam ją tylko kilka razy ( infekcja dróg moczowych u kota), odrobaczam zwierzaki sama, wszelkie zabiegi upiększające (obcinanie pazurów, czyszczenie uszu) również wykonuję sama. Kolejek nie ma (przynajmniej ja nie trafiłam), można zawsze podejść i się zapytać o nurtujące sprawy, ewentualnie skontaktować się telefonicznie/przez gadu-gadu.
Co do stoisk zoologicznych - w Kwiatonie i w Ogrodnictwie można na pewno kupić karmę dla psów i kotów Royal Canin , czy jakąś inną nie wiem ( ceny wzięte z kosmosu w porównaniu do tych jakie są w internecie). W pozostałych sklepach ( Biedronka i Dino) można kupić karmę wyprodukowaną dla nich, ewentualnie coś na promocji ( w tej chwili Purinę dla kotów w Biedronce). Żadnego żwirku dla kota, ani jedzonka dla zwierzątek typu świnka morska, królik nie widziałam ( z tego co wiem kiedyś były dostępne poszczególne produkty ale to było bardzo dawno temu, teraz w tym miejscu funkcjonuje już sklep z innym asortymentem).