No w koncu koniec tej przerwy, znowu czas zrzucac oponki
monisien, zajecia sa w sali gimnastycznej gimnazjum, sa w poniedzialek o 18.30 i 19.30, sroda 18 i 19, piatek 19.
A kosztuja 6 zl za zajecia, albo karnet 12 wejsc za 66 ) polecam )
Czy grupy dzielą się na jakieś zaawansowane, albo początkujące
Czy te zajęcia czymś się różnią, czy jest to samo na każdą godzinę
Karnet na 12 wejść jest jak długo ważny
I co jeśli opuści się jakieś zajęcia
Rozumiem, że wszędzie są jeszcze miejsca
Ufff...
można przyjsc tak po prostu chociaz na zajęcia na druga godzine jest mniej osób i wtedy bardzo prosze przyjśc , zajęcia sa rózne w zaleznoiści ile osób, jest , sa zajęcia aerobiku, step aerobiku, zajęcia z piłakmi, ciezarkami,
Witam
mam pytanie odnośnie jutrzejszych zajęć - czy się odbędą?? W poniedziałek Pani prowadząca źle się czuła i nie było do końca wiadomo,czy na te środowe (21.01.2009) zajęcia się podkuruje...
jestem mieszkanką Siechnic od niedawna więc na wstępie serdecznie witam:)
Zaglądałam na to form jeszcze przed przeprowadzką i bardzo ucieszyło mnie, że jest tutaj taka sympatyczna ekipa Pań chodzących na aerobik::):):) Już chciałam do Was dołączyć ale chyba nic z tego... bo okazało się że będziemy mieli dzidzusia:):):) Chyba w takim razie to niekoniecznie wskazane żeby chodzić na fitness...? Jak myślicie? A może są jakieś specjalne zajęcia dla kobiet w ciąży;)
Buuu nie moglam dzis byc, choroba mnie dopadla, a tak chcialam isc, ale z goraczka 39,7 nie wypada
Ale przerwa ponad tydzien to za duzo
No nic moze w piatek sie doczlapie