Witam,
Co do akademii piękna - byłam i wystrój super bardzo elegancki duży przestronny salon urody.
Ale co do samej fryzjerki pierwszy raz fryzjerka zaproponowała zmianę mojej fryzury i koloru zawsze jak chodziłam do fryzjera to Panie pytały się "to co dzisiaj robimy" no i oczekiwały odpowiedzi - w akademii piękna Pani Fryzjerka ( nie wiem jak ma na imię, ale ma blond włosy z grzywką) proponowała koloryzację mówiąc o pasujących kolorach do urody itp itd - tego mi brakowało u poprzednich fryzjerów. Dużo powiedziała o pielęgnacji włosów, sposobie mycia. Zaproponowane cięcie było bardzo odważne i póki co się nie zdecydowałam jak na jeden dzień zmiana koloru wystarczyła - ale może następnym razem kto wie :)Ogólnie efekt końcowy zadawalający, koszt zbliżony do innych fryzjerów w Siechnicach.
Byłam również u kosmetyczki na przedłużeniu rzęs .....rewelacja zrobiłam to pierwszy raz więc nie mam porównania ale to co zrobiła Pani kosmetyczna super
Ogólnie po wizytach w akademii byłam zadowolona, jedyny minus to brak klimatyzacji i było troszkę duszno.
Brakuje mi tam solarium po za tym jestem zadowolona ze w Siechnicach jest takie miejsce gdzie kobieta może poczuć się jak Dama