Witam
Jestem zaskoczony postem Oli i Tomka odnośnie wejścia na budowe a co więcej do własnego mieszkania mając klucze w ręku. Pan stróż chyba nie zaskoczył całej tej sytuacji jaka ma miejsce przy ulicy STASZICA w Siechnicach. Może on myśli, że tam jest jeszcze teren budowy a nie mieszkania, które maja już właścicieli z kluczami w ręku.
Jestem zaskoczony ponieważ My chcemy również umówić sie na odbiór ale bez podpisania protokołu, żeby móc złożyć materiały w mieszkaniu, które z resztą są zamówione i odbiór mamy do tygodnia czasu z magazynu. Z tego co wiem to po rozmowie z Prezesem bedzie taka możliwość a stróż niech się nie stawia zabardzo bo my zaraz tam zaczniemy mieszkać mimo trwającej ciągle budowy bloku nr 2.
1. Mam jeszcze małe skojarzenie odnośnie tego całego odbioru.....
Powiedzcie mi czy oni to zaplecze całe budowy sprzątną jak oddają już wszystkim mieszkania czy bedziemy tylko za zgodą stróża mogli wchodzić do swoich M bo narazie to cały ten teren wygląda jak plac budowy a nie jak ukończony etap budowy bloku nr 1.
2. Dzięki za wyjaśnienie odnośnie balustrad ale mam pytanie konkretne czy na tych skrzydłach bocznych będą one też montowane bo jak zauważyliście to tylko w bocznych pionach najdłuższej ściany budynku zostały zamontowane.
3. A co z tymi płytkami na balkonach - ja nic nie wiedziałem o takich chockach klockach.
Dziś mamy dzwonić do Prezesa - mam nadzieję, że sie czegoś dowiem konkretnego ( bo te Panie tam pracujące to tak jak ten stróż na budowie - żadne argumenty do nich nie docierają...) to taka mała dygresja...
Powodzenia życzę tym co jeszcze nie odebrali M....JAK MIESZKANIE i tym co już zabrali się za jego wykończenie....
P.S. Prezes powiedział,że nasze mieszkanie pod względem wilgotności jest najgorsze - więc sie nie denerwujcie mili sąsiedzi....