interesuje mnie inna sprawa... mam problem z ustawieniem ciepłej wody w kranach (tzn po odkręceniu wody i ustawieniu na ciepłą w trakcie jak zlatuje zmienia się na zimną i znów ciepłą a nawet goracą!) już pisałem o tym i nie wiem czy jest to problem ogólny czy tylko mój, próbowałem regulować ciśnienie wody ciepłej i zimnej na głównym zaworze w mieszkaniu jest lepiej ale to jeszcze nie to...
zachodzi pytanie czy problem jest u mnie w moim zakupionym przeze mnie kranie (ale aż w 3 ten sam problem?!- kuchnia, łazienka (umywalka,prysznic)), wieć może to jest problem klatki i może to usunąć tylko fachowiec...
Ostatnia sprawa to parkowanie, pisałem o tym ale nie wszyscy czytają forum... będe musiał nie wiem kartke do auta czy info do skrzynki wrzucić...
zasada parkowania pod blokiem nr 3 po drugiej stronie budynku (ubita droga zwana też Grabskiego:))
jest taka iż należy zmieścić swoje auto w wyznaczonym przez puzzle położe na parkingu miejscu!! w zimie jest z tym
problem wiem, więc należy ustawić się najbliżej samochodu już zaparkowanego ale w odległości umożliwiającej wsiadanie i wysiadanie.To co wczoraj zobaczyłem na parkingu to obraz nędzy i rozpaczy!! spokojnie 3 samochody mogły się zmieścić na połowie długości parkingu gdyby pewni kierowcy mieli więcej oleju w głowie i zaparkowali jak należy i pomyśleli o innych, jedno auto w poprzek stało, 3 inne były zaparkowane w sporej odległości od siebie ale inne auto się nie zmieści co najwyżej rower lub motocykl...
PS. ciekawe kiedy skończą się te remonty mieszkań, stukania, wiercenia i inne odgłosy mogą człowieka do szału doprowadzić!! w niedziele również!!