Wymiana drzwi wejściowych
Re: Wymiana drzwi wejściowych
To ze cenową jest dobrze to sama wiem, wystarczy porównać konkurencyjne oferty bardziej mnie interesują sprawy techniczne właśnie
Delta Specjal
Moim zdaniem drzwi z górnej półki, jednak na minus przemawia:
- brak wzmocnienia prętami metalowymi
- zamek nie rygluje się w 3 miejscach ościeżnicy (ma tylko 3 bolce umiejscowione koło siebie),
- tylko jeden zamek jest w klasie C
Moim zdaniem drzwi z górnej półki, jednak na minus przemawia:
- brak wzmocnienia prętami metalowymi
- zamek nie rygluje się w 3 miejscach ościeżnicy (ma tylko 3 bolce umiejscowione koło siebie),
- tylko jeden zamek jest w klasie C
Ale tak w jednym zdaniu, warto czy nie???
za tą cenę - 1590 pln warto zdecydowanie.
Ja też bym brał.
mam pytanie w temacie, czy takie drzwi do firmy będą ok: http://www.drzwi.pl/wyszukiwanie/drzwi-firmowe.html ?
-
Lepiej mieć podwójne drzwi. Pierwsze liche, żeby odstraszały złodzieja. Te drugie wewnętrzne już solidne. Bo jak ktoś montuje drzwi za 3000 pln to od razu widać, ze ma sporo gotówki i takim mieszkaniem warto się zainteresować. Najlepszy i tak jest czujny sąsiad.
Albo jeszcze inaczej, brać porządne drzwi które z zewnątrz niczym sie specjalnie nie wyróżniają, ewentualnie okleić jakąś wieśniacką sklejkąmaciek.wroclaw pisze:Lepiej mieć podwójne drzwi. Pierwsze liche, żeby odstraszały złodzieja. Te drugie wewnętrzne już solidne. Bo jak ktoś montuje drzwi za 3000 pln to od razu widać, ze ma sporo gotówki i takim mieszkaniem warto się zainteresować. Najlepszy i tak jest czujny sąsiad.