naprawy, usługi (także budowlane), artystyczne, korepetycje
Regulamin działu
Pisząc ogłoszenie proszę wybierać kategorie zgodnie z ich opisem:
Ogłoszenia drobne - wynajmę (mieszkanie), kupię, sprzedam, oddam, zamienię - ogłoszenia osób prywatnych
Praca - dam pracę, szukam pracy, opieka nad dziećmi, zostań konsultantem/konsultantką
Usługi, edukacja - naprawy RTV/AGD, usługi (także budowlane), usługi (bez kosmetycznych itp), usługi artystyczne, korepetycje (planowany oddzielny dział edukacja)
Uroda - salony kosmetyczne, fryzjerskie, katalogi kosmetyków, oferty konsultantów Avon itp
Sklepy - reklamy sklepów z terenu gminy i okolic, nowo otwarte firmy
Pozostałe - reklamy imprez, inne ogłoszenia (zaginął kot itp)
przez gryllu » poniedziałek, 19 lipca 2010, 17:03
Witam,
poszukuje sprawdzonej firmy robiacej meble na wymiar. Z poprzednikow jestem mocno niezadowolony i o nich co nie co napisze jak juz skoncza wreszcie mi robic kuchnie. bo troche im juz schodzi. Potrzebuje jeszcze zrobic mebelki do lazienki i garderobe.
-
gryllu
-
przez pokrzyw » poniedziałek, 19 lipca 2010, 17:11
http://mebleartus.com/Sprawdzeni: kuchnia, łazienka, kibelek, sypialnia, pokój dzienny

-

pokrzyw
-
przez gryllu » poniedziałek, 9 sierpnia 2010, 19:30
No udało mi się;) skończyli. Tak jak obiecałem opinia na ich temat. Specjalnie utworzyłem nowy wątek, żeby było łatwiej znaleźć komuś, kto będzie szukał opinii.
viewtopic.php?f=26&t=2304#p9058
-
gryllu
-
Powrót do Usługi, edukacja